favera naixent al nostre hort

altres venen, nosaltres cultivem

On ens podeu trobar?

A l’Hort de Montserrat únicament treballem per mitjà de la web i a la nostra explotació. La nostra voluntat és establir una relació directa entre nosaltres i el client, sense intermediaris, per aquest motiu no ens trobareu a cap supermercat ni botiga.

Com puc comprar?

Estem començant aquesta nova etapa engrescadora de la nostra vida, per això encara no podeu comprar els nostres productes, encara estan creixent!!! Aviat posarem en marxa la botiga on-line i us explicarem com podeu comprar.

Com ens arribaran les comandes?

Com hem dit abans, encara estem posant en marxa tota la infraestructura de venda. Tanmateix us podem avançar com podreu aconseguir els nostres productes, perquè nosaltres produïm el que venem! mai hi trobareu res aliè a la nostra explotació, fareu les comandes per mitjà nostra botiga on-line i podreu triar entre rebreu on vosaltres escolliu o recollir-ho al nostre punt de recollida propi a Collbató.

Què hi podem trobar ?

A l’Hort de Montserrat hi trobareu verdura i hortalisses de temporada, oli d’oliva, ametlles i de aquí a un temps ous de gallina, pollastres i carn de gallina. Tot produït en els nostres camps i amb total transparència. Un producte de qualitat, ecològic, respectuós amb el medi ambient i a un preu just per tothom.

imatge d'una amanida variada de productes de temporada amb el text "volem Saber com ajudar-te" al costat

política de privacitat i cookies